Mobile Vikings nano-simkaarten zijn nu te bestellen

Geschreven door  | 18 september 2012 | Categorie: iPhone

Nano SIM Mobile VikingsMobile Vikings biedt nu via hun website de mogelijkheid aan om een nano-SIM kaart te bestellen.

Ben je dus een Viking en ga je de nieuwe iPhone 5 kopen dan doe je er goed aan om deze kaart nu al te bestellen.

De iPhone 5 werkt met nog een kleinere SIM-kaart dan de iPhone 4 en iPhone 4S. Operatoren bieden de mogelijkheid om je oude SIM-kaart om te ruilen naar een nieuwere variant dat naast de micro- ook het nano formaat ondersteunt. Het gewenste formaat kan je zelf kiezen.

Mobile Vikings vraagt voor de omruiling van een SIM-kaart 5 Euro. Dit bedrag gaat van je belkrediet af van zodra je deze nieuwe kaart activeert. Nieuwe klanten krijgen automatisch deze nieuwe SIM-kaart.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten