Op zoek naar iPhone 5? Ga vrijdag naar Apple Store Amsterdam

Geschreven door  | 26 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone
Apple Store logo buitenkant

Apple Store logo buitenkant

Heb je nog geen bestelling gedaan voor de iPhone 5 dan is de kans dat je deze vrijdag ergens in België los kan kopen bijzonder klein.

Je kan echter je kans maken in Amsterdam want de Apple Store die daar gevestigd is, heeft bekend gemaakt dat ze vrijdag vanaf 08u de iPhone 5 gaan verkopen. Officiële prijzen zijn echter nog niet bekend gemaakt.

De kans dat je een iPhone daar gaat kunnen ‘scoren’ zal veel groter zijn dan in België. Bovendien hebben tal van Nederlanders die niet konden wachten op de iPhone 5 hun toestel al gaan halen in het Duitse stadje Oberhausen. In die Apple Store was er een complete overrompeling.

Door de talrijke tips die we kregen voor dit artikel vermoeden we dat veel Belgen aankomende vrijdag naar Amsterdam gaan.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten