Panorama functie zal ook beschikbaar zijn voor iPhone 4S

Geschreven door  | 16 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps, iPhone

PanoramaTijdens de introductie van de iPhone 5 heeft Apple ook hun nieuwe Panorama functie voorgesteld. Hiermee ben je in staat om panorama foto’s te maken tot 28 megapixels.

Panorama foto’s maken is niet nieuw. In de App Store staan verschillende apps die je hiermee helpen zoals Panorama 360° Camera en 360 Panorama. Maar de integratie zoals Apple deze heeft voorzien in de Camera app maakt het een stuk eenvoudiger. Je hoeft enkel nog maar te bewegen en de Camera-app zal zorgen voor een naadloze foto.

iPhone 4S gebruikers zullen deze nieuwe functie ook verkrijgen bij de update naar iOS 6. Heb je dus nog een toestel ouder dan de iPhone 4S dan zal je nog steeds gebruik moeten maken van Panorama apps die je kan vinden in de App Store.

De enige beperking van de Panorama functie bij Apple is dat je geen foto’s volledig rondom jezelf kan maken (360 graden). Apple beperkt de functie tot 240 graden.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten