Parodie: Hitler ontdekt de nieuwe iOS 6 kaarten

Geschreven door  | 26 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Je kent ze misschien wel. De talloze Hitler-parodieën die gemaakt zijn op de film Der Untergang. Op You Tube al jaren een hit. Het was dus een kwestie van tijd vooraleer er een parodie werd gemaakt op de kaartenapplicatie van Apple in iOS 6

 


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten