Peuter van 2 jaar voert krastest uit bij iPhone 5

Geschreven door  | 22 september 2012 | Categorie: iPhone

Hoe goed kan de nieuwe iPhone 5 tegen krassen? Zou deze beter beschermd zijn dan bijvoorbeeld de iPhone 4(S)?

iFixit zocht het uit voor jouw en deed een krastest. Opvallend is dat de aluminium achterkant van de iPhone 5 heel gevoelig is voor krasjes. Zelfs de schermrand moet eraan geloven. Wanneer men dezelfde tests uitvoert op een iPhone 4S dan blijkt deze minder gevoelig te zijn.

De tests lijken misschien wat bizar aangezien in principe niemand zomaar met zijn sleutels over het scherm gaat wrijven. Maar zo’n tests komen in feite overeen wanneer je de iPhone draagt in een broekzak of in de handtas met sleutels erbij.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten