Samsung opent aanval op iPhone opnieuw

Geschreven door  | 20 september 2012 | Categorie: iPhone

Het is niet de eerste keer dat Samsung een dergelijke advertentie maakt. Blijkbaar kan het Koreaans bedrijf niet begrijpen waarom er telkens zoveel mensen staan uit te schuiven om als eerste de nieuwe iPhone in handen te krijgen.

Hun advertentie begint bij een rij mensen die staan te wachten voor de nieuwe iPhone. Uiteraard tonen die voorbijgangers de kunstjes van de Samsung Galaxy S III.

Misschien kunnen we je toch meedelen dat het grote publiek echter niet zo denkt als Samsung. Het Koreaans bedrijf had zelfs twee maanden nodig om amper 10 miljoen Galaxy’s S III, hun vlaggenschip tussen haakjes te verkopen.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten