TEDx Brussels verwelkomt Steve Wozniak

Geschreven door  | 4 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Steve WozniakTED staat voor Technology, Entertainment en Design. Op TED-conferenties komen gastsprekers uit verschillende vakgebieden hun mening en idee uitleggen. De spreker krijgt maximaal 18 minuten tijd hiervoor.

TED-conferenties zijn een jaarlijkse traditie geworden. Het is een vierdaagse evenement dat steeds plaatsvindt in Californië. Maar door het succes van deze conferenties bestaat er ook TEDx. Het zijn in feite soortgelijke evenementen maar door de x willen ze zich onafhankelijk maken van TED.

Zo bestaat er ook TEDx Brussels en deze hebben wel een opmerkelijke gastspreker kunnen strikken voor hun nieuwe conferentie die plaatsvindt in Brussel op 12 november. Niemand minder dan Steve Wozniak zal deelnemen aan een gesprek. Woz, zoals zijn bijnaam is, is één van de drie oprichters van Apple. Hij was verantwoordelijk voor de hardware van de Apple I en II en verzorgde ook het besturingssysteem hiervoor.

Naast Steve Wozniak komen nog andere gastsprekers zoals Neelie Kroes, Alan Greene, Jeroen Raes, Irene van Peer, Rudi Pauwels,…

Indien je erbij wilt zijn dan is dat mogelijk. De tickets zijn reeds verkrijgbaar en kosten inclusief de reservatiekosten 130 Euro. Meer informatie vind je op de website van TEDx Brussels.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten