Telenet verkoopt iPhone voor 1 Euro

Geschreven door  | 18 september 2012 | Categorie: iPhone

TelenetTelenet neemt met de introductie van de iPhone 5 de gelegenheid om speciale iPhone tariefplannen te lanceren.

De nieuwe tariefplannen zijn vooral bedoelt om de iPhone te subsidiëren en krijgen de naam iKing en iKong.

Het iKing tariefplan kost 45 Euro per maand en hiervoor krijg je 200 belminuten, 10000 sms’jes en 1 GB aan mobiel internet. iKong kost 75 Euro per maand en bevat 2000 belminuten, 10000 sms’jes en 2 GB aan mobiel internet

Klanten die een iKing tariefplan voor twee jaar afsluiten krijgen een iPhone 4 8GB erbij voor slechts 1 Euro. Neem je een iKong tariefplan dan kan je zelfs een iPhone 4S 16GB krijgen voor dezelfde prijs van 1 Euro. Wat de prijs gaat zijn voor de iPhone 5 is nog niet geweten. Telenet gaat deze prijzen binnenkort communiceren laten ze ons weten.

Telenet bood in het verleden al verschillende pakketten aan waarbij een mobiel data-abonnement wordt gecombineerd met een gesubsidieerd toestel. Zulke pakketten zijn vooral populair in het buitenland.

Om van deze actie te kunnen profiteren moet je wel al minstens 4 maanden Telenet klant zijn voor één van hun diensten.

Meer informatie vind je hier.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten