Tim Cook zegt sorry voor slechte kaarten in iOS 6

Geschreven door  | 28 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

Tim CookIn een open brief biedt Tim Cook zijn excuses aan over de kwaliteit van de Apple kaarten die gebruikt worden in iOS 6.

Hij benadrukt dat Apple alles eraan zal doen om de kwaliteit zo snel mogelijk te verbeteren.

Verder biedt hij nog enkele suggesties aan, dat je in de tussentijd kan gebruiken. Zo raadt Tim Cook het gebruik van Bing, MapQuest, Waze en zelfs Google aan om tijdelijk te gebruiken indien je niet tevreden bent over de kaartenapplicatie in iOS 6.

To our customers,

At Apple, we strive to make world-class products that deliver the best experience possible to our customers. With the launch of our new Maps last week, we fell short on this commitment. We are extremely sorry for the frustration this has caused our customers and we are doing everything we can to make Maps better.

We launched Maps initially with the first version of iOS. As time progressed, we wanted to provide our customers with even better Maps including features such as turn-by-turn directions, voice integration, Flyover and vector-based maps. In order to do this, we had to create a new version of Maps from the ground up.

There are already more than 100 million iOS devices using the new Apple Maps, with more and more joining us every day. In just over a week, iOS users with the new Maps have already searched for nearly half a billion locations. The more our customers use our Maps the better it will get and we greatly appreciate all of the feedback we have received from you.

While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.

Everything we do at Apple is aimed at making our products the best in the world. We know that you expect that from us, and we will keep working non-stop until Maps lives up to the same incredibly high standard.

Tim Cook
Apple’s CEO


Tags: , , , ,

One Response to Tim Cook zegt sorry voor slechte kaarten in iOS 6

  1. Igor 1 oktober 2012 at 17:34

    Het is pure zever over die kaarten. De kaarten zijn vrij goed. Navigatie ook goed. Er mag wel een optie bij om files te vermijden, niet alleen zien dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten