Tip: FIFA 13 voor iOS

Geschreven door  | 26 september 2012 | Categorie: iOS apps

FIFA 13Electronic Arts heeft haar nieuwste FIFA 13 uitgebracht voor iOS apparaten. Het beste voetbalspel kan je vanaf nu spelen op je iPhone, iPod Touch of iPad.

FIFA 13 heeft tal van officiële stadions in het spel, ook de ‘echte’ spelers ontbreken niet met al hun informatie. Er zijn zo’n 500 teamlicenties, 30 officiële competitielicenties en meer dan 15.000 spelers in verwerkt.

EA heeft hard gesleuteld om het grafisch bijzonder mooi te maken en daar zijn ze in gelukt.

Wat het voetbalspel nog unieker maakt is het gebruik van Game Center. Je kan nu je vrienden uitnodigen en een voetbalspel tegen hen spelen. Heb je meer dan 1 iOS apparaat dan worden je toernooi of manager gegevens bewaart in de iCloud zodat je steeds kan verder spelen op een ander apparaat.

FIFA 13 zorgt opnieuw voor uren spelplezier.

Download: FIFA 13 (iPod Touch, iPhone & iPad)
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten