TomTom wil Apple helpen met hun kaartproblemen

Geschreven door  | 21 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

TomTom iPadEen woordvoerster van TomTom liet aan het persbureau Reuters vandaag weten dat het bedrijf “meer dan bereid” is om Apple te helpen met hun kaarten-applicatie.

Sinds de komst van iOS 6 gebruikt Apple hun eigen kaartmateriaal. Maar de overstap naar Apple’s kaartmateriaal is niet door iedereen positief onthaald. Sommige gebieden zijn onduidelijk te zien of er zijn gewoon witte plekken aanwezig.

Apple gebruikt gegevens die afkomstig zijn van TomTom om hun kaarten te voorzien van de nodige informatie. Maar TomTom heeft hier geen controle over hoe Apple deze gebruikt.

TomTom is echter overtuigd van de kwaliteit van hun kaartgegevens en willen Apple helpen om de applicatie te verbeteren. Op de vraag of Apple al contact nam wilde de woordvoerster van TomTom niet reageren.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten