Unboxing de nieuwe iPhone 5

Geschreven door  | 19 september 2012 | Categorie: iPhone

Je kent wel het gevoel wanneer je een nieuw Apple apparaat in handen hebt. Apple besteedt namelijk ook veel werk aan de verpakking, deze moet perfect zijn.

Het uitpakken blijft dus een plezier op zich, vandaar dat je tal van ‘unboxing’ video’s op YouTube vindt. De Engelse gadget site T3 is de eerste met een unboxing video van de nieuwe iPhone 5. Kijk je even mee?


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten