Video: ontmanteling van de iPhone 5

Geschreven door  | 22 september 2012 | Categorie: iPhone

iFixit kon niet wachten voor de ontmanteling van de iPhone 5. Daarom reisde ze naar Australië waardoor dankzij het tijdsverschil de iPhone 5 daar als eerste werd verkocht.

Nadat ze terug thuis aankwamen deed iFixit waar ze goed in zijn. Ze haalden de iPhone 5 volledig uit elkaar. Dat doen ze niet zomaar. iFixit staat bekend voor allerlei reparatiehandleidingen. Op hun website kan je een uitgebreid fotoverslag vinden.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten