Voltallig design team van Apple neemt Award in ontvangst

Geschreven door  | 19 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Jonathan IveApple en het design team heeft een nieuwe Award in ontvangst mogen nemen. Deze keer komt de Award van D&AD. Apple verkreeg de Award voor het beste merk en voor het beste design studio van de afgelopen 50 jaar.

De verantwoordelijke van het Apple design team kennen we allemaal wel. Jonathan Ive werkt al sinds 1992 bij de ontwerp afdeling van Apple. Pas toen Steve Jobs weer de leiding kreeg in 1996 van Apple werd Jonathan Ive verantwoordelijk gesteld voor het leiden van deze afdeling.

Maar Jonathan Ive kwam de Award niet alleen afhalen in Londen. Hij nam het volledige design team met zich mee. Dat is de eerste keer dat we te weten komen wie er allemaal werkt. Het team bestaat uit 16 personen. Slechts 2 ervan zijn vrouwen.

Het design team van Apple staat bekend omwille van hun geheimen. Ze werken in gebouwen waar andere personeelsleden totaal geen toegang krijgen. Op die manier weet Apple telkens te verassen met hun nieuwe ontwerpen.

Design team Apple
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten