Waar een iPhone 5 kopen?

Geschreven door  | 28 september 2012 | Categorie: iPhone

Vanaf vandaag is hij te koop, of toch niet? In België gaat de verkoop van de iPhone 5 een eigen leven leiden.

Apple fans zijn gewoon om uren te wachten voor het nieuwste Apple apparaat. Het is een soort traditie geworden maar deze keer heeft het zo goed als allemaal geen zin voor de nieuwste iPhone 5.

Mobistar heeft besloten om de commericiële verkoop pas morgen te starten. Maar aanschuiven hoef je alleszins niet te doen. Mobistar laat weten dat je er enkel terecht kan als je reeds een iPhone 5 hebt besteld en je een bevestigingsmail hebt gekregen dat je iPhone klaarligt. Is dat niet het geval dan ben je eraan voor de moeite. Je zal niet zomaar een iPhone meekrijgen.

Vandaag lanceert Mobistar wel een special event in Brussel maar enkel als je uitgenodigd was ben je er welkom om jouw iPhone te kopen.

Verschillende Telenet-shops hadden vandaag de iPhone 5 in hun assortiment. Ondertussen zijn deze ook allemaal de deur uit. De iPhone 5 was daar te verkrijgen in combinatie met een iKing of iKong abonnement.

Switch, de grootste Apple Premium Reseller liet ons eerder al weten dat ze voorlopig geen plannen hebben om de iPhone 5 te gaan verkopen. De andere Resellers hebben nog geen leveringen gekregen en ze verwachten deze pas vanaf midden oktober.

Het heeft dus weinig zin om op zoek te gaan naar een iPhone 5 in België. De grootste kans maak je in onze buurlanden. In Nederland en Duitsland kan je geregeld je kans wagen in de Apple Stores maar ook bij de Resellers daar. Bovendien ligt de prijs van de iPhone daar lager.

Heb jij nog tips laat het ons weten!
Tags: , ,

One Response to Waar een iPhone 5 kopen?

  1. Gast 30 september 2012 at 00:11

    Sinds maandag is de iPhone 5 al te koop in minstens 3 winkels op de Elsensesteenweg in Elsene….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten