Wat denken de mensen over de iPhone 5

Geschreven door  | 14 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Jimmy Kimmel is een komiek die een avondprogramma op ABC heeft. Hij vroeg zich af wat de mensen op straat denken over de iPhone 5. Hij vroeg aan hen om een kijkje te nemen aan zijn iPhone 5.

De iPhone 5 is echter nog niet verkrijgbaar dus hij gaf in werkelijkheid een iPhone 4S aan de mensen en vertelde hen dat dit de iPhone 5 was. Opvallend was dat veel mensen het toestel lichter en dunner vonden. Ook de verbeterde snelheid en het groter scherm was in trek bij sommigen.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten