13 inch MacBook Pro met Retina scherm samen met de iPad mini gelanceerd

Geschreven door  | 15 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook ProBinnenkort wordt niet enkel de iPad mini getoond aan het grote publiek. Ook de langverwachte 13 inch versie van de MacBook Pro met Retina scherm zal tentoongesteld worden, zo denken onze collega’s bij 9to5Mac.

Als sinds juni gaan de geruchten dat Apple werkt aan een 13 inch versie met een Retina scherm. Amper een maand later doken de eerste systeemprestaties van deze Mac al op.

Het vermoeden is dat Apple op 23 oktober de iPad mini gaat voorstellen samen met deze nieuwe MacBook Pro. Deze nieuwe MacBook Pro zal beschikbaar zijn in 2 modellen, waarbij de processor en de opslagcapaciteit zal verschillen per model.

Uiteraard zal deze nieuwe 13 inch MacBook Pro ook een dunner design hebben en zal de optische schijfeenheid weggelaten zijn. De prijs zal iets duurder zijn dan de huidige 13 inch versies van deze MacBook Pro die in het aanbod zullen blijven.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten