Apple begint met het verzenden van Lightning-adapters

Geschreven door  | 8 oktober 2012 | Categorie: iPhone

Apple heeft vandaag verzend bevestigingen gestuurd naar de eerste kopers van de Lightning-adapters. MacRumors beweert dat de eerste leveringen morgen al worden gedaan. Met dit apparaatje is het mogelijk om de iPhone 5, het nieuwste toestel van Apple, aan te sluiten op een 30-pins connector. Dit is handig voor bijv. oude accessoires en oudere iPhone speakers. de iPhone 5 beschikt over een 8-pins connector  en is normaliter niet aan te sluiten op het “oude” systeem.

De adapter werd tegelijk aangekondigd met de iPhone 5 alleen kampte lange tijd met productieproblemen. De eerste kopers kregen alleen een bevestiging dat zij hun product rond oktober konden verwachtten. Het is met de Lightning aansluiting niet meer mogelijk om gebruik te maken van iPod out. Dit zorgt ervoor dat je muziek kunt afspelen en kiezen op een extern apparaat.

Of de adapters ook al in Nederland en België zijn verzonden is niet bekend. De enige bevestigen komen tot nu toe van Australië.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten