Apple Store medewerkers aan de slag om kaarten app te verbeteren

Geschreven door  | 4 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws

World of AppleApple zet alles in om de kaarten applicatie zo snel mogelijk te verbeteren.

Eerder was al bekend dat ze actief op zoek zijn naar ingenieurs met ervaring in deze sector. Maar ook hun eigen personeel kan een handje helpen vinden ze.

Zo zouden verschillenden medewerkers in de Apple Store zijn aangesproken om mee te helpen aan het opsporen en verbeteren van de kaartengegevens.

Het is niet bekend of de werknemers de kaarten gaan vergelijken en verbeteren met Google Maps of dat ze een andere mogelijkheid krijgen. De deelnemende Apple Stores zouden hieraan wekelijks 40 uur spenderen, verdeelt over een aantal werknemer.

Apple kreeg felle kritiek op hun kaartendienst. Hoewel de kaarten-app nieuwe functies bevat die uitstekend zijn uitgewerkt zijn de kaartendetails en het opzoeken van gegevens de bron van kritiek. Eerder excuseerde de topman Tim Cook zich nog voor de kwaliteit van de kaarten-app en beloofde spoedig verbetering.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten