Appleweetjes bestaat 1 jaar !

Geschreven door  | 3 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws

1 jarig bestaanAppleweetjes bestaat vandaag 1 jaar. Eén jaar geleden om precies te zijn om 10:14u werd het allereerste artikel gepubliceerd. Ondertussen hebben we al meer dan duizend nieuwsfeiten naar buiten gebracht.

Al snel werden we bekend bij het grote publiek en moesten we maatregelen treffen om al het dataverkeer in goede banen te leiden. We krijgen steeds meer bezoekers over de vloer dan we oorspronkelijk hadden gedacht en daar zijn we uiterst tevreden mee. Daarom werd er besloten om in januari van dit jaar over te gaan naar een nieuwe webhoster die onze continuïteit en beschikbaarheid kon garanderen met onze groeicijfers.

Nog steeds zien we een toename van onze bezoekers. Voor ons is dat een mooi bewijs dat er steeds meer mensen interesse hebben in Apple producten of dat Apple toch wat nieuwsgierigheid opwekt bij vele. Ook bewijst het dat er inderdaad behoefte was aan een nieuwe informatiesite over Apple dat zich vooral focust op de Belgische en Nederlandse markt.

Dat onze bezoekersaantallen nog steeds stijgt is niets dan goed nieuws waarvoor onze dank.

Wist je trouwens dat wij ook actief zijn op de sociale media sites zoals Facebook en Twitter? Door ons hier ook te volgen geef je ons een extra steuntje in de rug en weet je meteen al de laatste Appleweetjes.
Tags: , ,

2 Responses to Appleweetjes bestaat 1 jaar !

  1. Johan 3 oktober 2012 at 10:57

    Doe zo verder. Topsite!

  2. rudy de vos 3 oktober 2012 at 11:23

    Bedankt voor de leuke artikels, ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten