Belgische nieuws apps krijgen langzaam ondersteuning voor iPhone 5

Geschreven door  | 10 oktober 2012 | Categorie: iOS apps

iPhone 5Ben je al de gelukkige eigenaar van de iPhone 5 dan zal je merken dat niet elke app is ontwikkelt voor het grotere scherm. Je zal helaas moeten wachten op de ontwikkelaar totdat deze het grotere scherm van de iPhone 5 ten volle gaat benutten.

Updates van de Belgische nieuws applicaties komen langzaamaan in de App Store terecht.

Zo heeft Het Laatste Nieuws de applicatie al aangepast en staat deze in de App Store. iPhone 5 gebruikers kunnen dus in één oogopslag met de vernieuwde app meer informatie zien.

Ook DeMorgen.be heeft de nodige aanpassingen voor de iPhone 5 al doorgevoerd en deze update staat ook al in de App Store.

Het Nieuwsblad laat ons weten dat de ondersteuning van het grotere scherm alleszins op hun planning staat. We kunnen dus binnenkort van hun een update zien verschijnen. De Standaard heeft onze vraag nog niet beantwoord.

Grote afwezige in vernieuwingen is de app Vandaag.be. Deze app is ondanks zijn eenvoudige interface nog heel populair maar mist enkele handige functies zoals push-berichten,… Een update heeft deze app nog nooit gekregen sinds zijn bestaan in januari 2010.

Spijtig genoeg hebben we slecht nieuws gekregen van de ontwikkelaars van deze app. Er liggen momenteel geen concrete plannen op tafel om de app van de nodige updates te voorzien.

Welke nieuws app gebruik jij het liefst? Laat het ons weten.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten