Brian White: De productie van de iPad mini is niet makkelijk

Geschreven door  | 4 oktober 2012 | Categorie: iPad

De iPad mini, de lang verwachtte mini versie van de iPad is moeilijk om te maken. Dit schrijft de analist Brian White in een bericht aan zijn investeerders. Hij zegt dat dit te wijdde is aan de kleine productie-aantallen in de fabrieken. Er zou veel moeite zijn met het produceren van alle onderdelen. Inmiddels zouden de fabrieken bijna op schema liggen en zal de verwachtte release 17 oktober gewoon doorgaan. Brian White voorspelde eerst dat de iPad mini zou worden aangekondigd in september, samen met de iPhone 5.

Hij verwacht dat er in het laatste kwartaal van 2012 tussen de vijf en zeven miljoen iPad mini’s zullen worden verwacht. Hij verwacht een prijs van tussen de 250 en 300 euro. Volgens de geruchten zal Apple gebruik gaan maken van het design van de iPad.

Hij beweert alles op zijn eigen analyse en niemand weet hoe hij aan die informatie komt. Vermoedelijk heeft hij bronnen die betrokken zijn bij het productie-proces van de iPad mini. We moeten deze geruchten niet te serieus nemen aangezien het allemaal is gebaseerd op zijn eigen analyse.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten