Deel je herinneringen via iCloud.com

Geschreven door  | 16 oktober 2012 | Categorie: iCloud

HerinneringenApple heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de herinneringen app op hun webinterface van iCloud.com.

Sinds 13 september zijn er twee functies toegevoegd aan iCloud.com namelijk notities en herinneringen.

Met deze laatste is het nu mogelijk om je herinneringen te delen met iemand anders. De persoon waarmee je de herinneringen deelt ontvangt een email met de mededeling dat er een herinnering wordt gedeeld samen met jouw.

Nadeel is echter dat je de gedeelte herinneringen enkel kan instellen via de webinterface van iCloud.com of via de Mac met Mountain Lion. Op een iOS apparaat is het nog niet mogelijk om dit te doen. Vermoedelijk zal deze functie bij de eerste update worden toegevoegd.

Om een herinnering te delen ga je naar iCloud.com of start je de herinneringen app op met Mountain Lion. Klik vervolgens op een herinneringslijst in de linkerkolom die je wilt delen. Het spreekt voor zich dat deze lijst beheert moet zijn in de iCloud en niet op je Mac of elders. Vervolgens zie je een ‘antenne’ knop verschijnen waarop je kan klikken. Nu kan je de namen van de contactpersonen invullen waarmee je de lijst wilt delen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten