iPad mini heeft een 16,7 wattuur batterij in zich

Geschreven door  | 14 oktober 2012 | Categorie: iPad

iPad mini batterijDe nieuwe iPad mini zou op 23 oktober worden voorgesteld. Eerder werd er gedacht dat Apple op 10 oktober de pers zou uitnodigingen maar dat is niet gebeurd.

Toch blijven de geruchten over deze nieuwe iPad mini komen. Deze keer kreeg MacRumors een foto van batterij in handen.

De foto toont de batterij die Apple zou gebruiken in de iPad mini.

Het gaat om een batterij met modelnummer A1445 en met het Apple Product Nummer (APN) 616-0641. De iPad van de derde generatie heeft als modelnummer A1389 en als APN 616-0593.

De batterij zelf is van 3,72 volt, 16,7 wattuur en heeft een capaciteit van 4490 mAh. De iPad van de derde generatie heeft een batterij van 43 wattuur en een capaciteit van 11560 mAh. Bij deze iPad is voornamelijk het Retina scherm dat zoveel kracht vraagt, vandaar de veel grotere capaciteit. De iPad 2 daarentegen heeft een batterij van 24,8 wattuur en een capaciteit van 6930 mAh.

Met deze gegevens heeft de batterij van de iPad mini op papier niet zoveel capaciteit ten opzichte van de andere iPads. Toch zal deze batterij absoluut niet onderdoen en zal deze iPad mini hetzelfde uithoudingsvermogen tonen als de andere iPads. Dat valt deels te verklaren door het kleinere scherm dat minder stroom gaat vragen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten