iPhone 5 en iPhone 4S behoren tot de meest milieuvriendelijkste telefoons

Geschreven door  | 3 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Gebruik schadelijke stoffeniFixit en HealthyStuff hebben een onderzoek gedaan met 36 verschillende telefoons. Het onderzoek richtte zich naar het gebruik van schadelijke stoffen zoals kwik en lood.

Uit het onderzoek blijkt dat de iPhone 4S en de iPhone 5 relatief weinig schadelijke stoffen bevatten dan andere telefoons.

In hun onderzoek staat de iPhone 4S op de tweede plaats als milieuvriendelijkste telefoon. Enkel de Motorola Citrus doet het nog beter. De iPhone 5 staat op de vijfde plaats. Het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III moet zich tevreden stellen met de negenste plaats.

Uit het onderzoek blijkt dat Apple de afgelopen jaren serieuze inspanningen heeft gedaan in hun milieubeleid. De allereerste iPhone bevat de meest schadelijke stoffen uit al de geteste telefoons. Langzaamaan heeft Apple het gebruik van deze schadelijke stoffen kunnen reduceren.


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten