Foxconn medewerkers vinden iPhone 5 het moeilijkste apparaat om te assembleren

Geschreven door  | 18 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Tim Cook bezoekt FoxconnEen medewerker van Foxconn heeft tegenover de Wall Street Journal laten weten dat de iPhone 5 een zeer strenge kwaliteitscontrole heeft en bovendien niet zo eenvoudig is om te assembleren.

Door deze strenge controle worden veel apparaten afgekeurd en gaan ze naar de prullenbak. Om te voorkomen dat er teveel iPhones worden afgekeurd gaat de productielijn veel trager dan ooit daarvoor. Dat komt vooral omdat de nieuwste iPhone het moeilijkst te assembleren apparaat is dat ze ooit bij Foxconn hebben gehad.

Tijdens de assemblage van de iPhone is het vooral lastig om krassen te voorkomen. Er is tijd nodig om te weten hoe je de iPhone 5 perfect in elkander kan assembleren. Medewerkers van Foxconn moeten echt trainen om het apparaat goed te kunnen assembleren. Ondertussen heeft Foxconn al voldoende mensen opgeleid waardoor de productie steeds beter en beter gaat.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten