Jailbreak van iOS 6 kan nog lang duren

Geschreven door  | 1 oktober 2012 | Categorie: iPad, iPhone, iPod, Jailbreak

Volgens de bekende jailbreaker @pod2g, kan het nog lang duren voordat er een universele jailbreak komt voor iOS 6. Dit liet hij weten op het jaarlijkse WWJC, het World Wide Jailbreak Conference.

De jailbreak die we vorige week van @chpwn zagen blijkt een “failbreak” te zijn. Dit betekend dat dit alleen mogelijk is als de gebruiker toegang heeft tot het iOS Developers program. Omdat mensen die deelnemen aan die programma een geheimhoudsplicht hebben zal het niet mogelijk zijn om deze methode ook te gebruiken voor een universele iOS 6 jailbreak.

Toch zegt pod2g hoopvol te blijven dat er een untethered jailbreak voor iOS 6 mogelijk is. De ‘failbreak’ kan door andere hackers wel gebruikt worden voor het onderzoeken van de code.

De iPhone 3GS met de oude bootrom kan al untethered gejailbreakt worden. De iPhone 3GS met de nieuwe bootrom en alle A4 iDevices kunnen tethered gejailbreakt worden. Voor de iDevices met een A5, A5x of een A6 processor is nog geen jailbreak mogelijk.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten