Luchtvrachtkosten blijven stijgen door vraag naar Apple producten

Geschreven door  | 15 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws

BoeingApple tracht de productie van de nieuwste iPhone op te schroeven. Momenteel wachten nog veel mensen op hun bestelling. Maar ook op logistiek niveau is er een hele uitdaging.

Volgens transportexperts is de lancering van een nieuw Apple product keer op keer ‘big business’. Luchtvaartmaatschappijen zetten extra vliegtuigen in. Soms worden bepaalde opleidingen van het personeel uitgesteld om mee aan de slag te gaan om de Apple producten snel af te leveren. Het vliegtuigpersoneel spreekt soms van “operatie iPhone drop”.

The Federal Reserve liet vorige week al zien met hun rapport van de Amerikaanse economie dat luchtvrachtbedrijven hun werkorders zien stijgen door de vraag naar Apple producten wereldwijd.

Onderzoeksbedrijf Drewry zegt dat de luchtvrachtbedrijven dankzij de iPhone goede resultaten kunnen neerzetten. De markt kende in juli 2009 een dieptepunt maar is dankzij de iPhone aan het heropleven.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten