Microsoft Office volgend jaar na maart beschikbaar

Geschreven door  | 10 oktober 2012 | Categorie: iOS apps

Office-iPadEr gaan al lange tijd geruchten over Microsoft Office voor iOS.

In november van vorig jaar wist The Daily al te vertellen dat Microsoft werkte aan een Office versie voor de iPad. Een paar maanden later beweerden ze dat ze een werkende versie van het Office pakket voor de iPad onder handen hebben kunnen nemen.

Microsoft ontkende het complete verhaal van The Daily en zei dat alles gebaseerd was op geruchten en speculaties en wensten hierover geen verdere commentaar te geven.

Maar vandaag is er opnieuw nieuws over het beroemde Office pakket van Microsoft.

Volgens de Tsjechische website Ihned zou Microsoft productmanager Petr Bobek in een persbericht hebben bevestigd dat Office 2013 voor iOS volgend jaar beschikbaar gaat zijn. Een lanceringsdatum staat nog niet vast maar het kantoorpakket moet je alleszins niet verwachten voor maart 2013.

Wat denk jij? Zal Microsoft Office op iOS een succes worden, of niet?
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten