Review en wedstrijd: Griffin Survivor Case voor iPhone 5

Geschreven door  | 11 oktober 2012 | Categorie: iPhone

Case Griffin SurvivorKan je niet zonder je gloednieuwe iPhone 5 maar wil je deze perfect beschermen tegen krassen, vallen of extremere situaties dan heeft Griffin met de Survivor Military Duty Case de beste oplossing.

De case is ontworpen om te voldoen aan de Amerikaanse en Britse militaire standaarden voor duurzaamheid en bescherming. Hierdoor zal deze case je iPhone beschermen tegen de meeste ruige omstandigheden.

De Griffin Survivor Case is gemaakt van een breukvrije polycarbonaat bekleed met een robuuste, schokabsorberende siliconenrubber.

De ingebouwde screenprotector zorgt ervoor dat je scherm beschermt blijft. Ook aan de bescherming van de Lightning connector, de mute-knop, de volumeregeling, camera en hoofdtelefoonaansluiting is gedacht. Deze zitten allemaal netjes weggewerkt en beschermt maar zijn eventueel eenvoudig te bereiken.

Griffin heeft de case ook voorzien van een afneembare heavy duty clip. Je kan hiermee de iPhone bevestigen aan een riem of een tas. Bovendien kan je de clip zodanig instellen dat het ook een handige staander is.

Survivor clip

De iPhone moet je eerst in een plastieken omhulsel steken waarna je de siliconenrubber er rond bevestigd. Vervolgens klik je de screenprotector erover. De klip kan je desgewenst bevestigen of niet. Meer is er niet aan om deze robuuste cover te gebruiken.

Survivor Case onderdelen

Het geluid blijft perfect hoorbaar en zelfs het beeld is met de ingebouwde screenprotector goed te doen. De case zorgt voor de ultieme bescherming van je iPhone en maakt deze gelukkig niet veel zwaarder.

Dankzij deze Survivor case heb je echt het gevoel dat je iPhone beschermt is tegen extreme situaties. Het voelt allemaal heel degelijk aan en kan best tegen een stootje zonder je iPhone te beschadigen.

In samenwerking met appelshop.com mogen wij een Griffin Survivor case voor de iPhone 5 verloten onder onze bezoekers.

appelshop.com

Deelnemen is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat je onze pagina op de Facebook leuk vindt en vul het onderstaande formulier in. Hierdoor maak je automatisch kans. Deelnemen kan tot woensdag 17 oktober 21:00u. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

De wedstrijd is gedaan.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten