Review en wedstrijd: The Ultimate iPhone 5 Accessory Pack

Geschreven door  | 18 oktober 2012 | Categorie: iPhone

The Ultimate iPhone 5 Accessory PackBen je al één van de gelukkige bezitters van een iPhone 5 dan ben je uiteraard ook op zoek naar perfecte accessoires die goed aansluiten bij je nieuwste Apple product.

Mobile Fun heeft een leuk pakketje samengesteld waarmee je meteen de meest gewilde accessoires ter beschikking hebt.

Het pakket is zowel verkrijgbaar voor de zwarte als de witte iPhone en bestaat uit maar liefst 6 accessoires.

Zo tref je in het pakket een autohouder, een autolader, een bureaustandaard, een case, een mini bureaustandaard en maar liefst 5 screen protectors voor slechts 24,99 Euro.

De autohouder die Mobile Fun meelevert in het pakket kan zowel staand als liggend gebruikt worden dankzij de draaibeugel. Met de zuignap kan je de houder eenvoudig monteren. In het pakket zit ook een zelfklevende plaat om de houder te bevestigen waar eventueel de zuignap niet werkt. De autohouder is van een universeel formaat zodat je eventueel een iPod of ander apparaat er ook in kan steken.

De autohouder is ideaal in combinatie met de autolader. Deze lader is zeer compact ontworpen en heeft een USB uitgang. Hierdoor kan je de iPhone opladen met behulp van de USB kabel maar ook tal van andere USB apparaten kan je perfect opladen.

Bureaustandaard

De bureaustandaard is voorzien van een stijlvol en slank ontwerp. Hij bestaat uit een solide metalen standaard die de houder perfect op zijn plaats houdt en kan zowel staand als liggend gebruikt worden.

De houder maakt gebruik van een speciale siliconenrubber dat de iPhone 5 op zijn plaats houdt. Je hoeft je geen zorgen te maken, er worden geen kleverige resten achtergelaten op de iPhone en de iPhone valt er niet zomaar af. Bekijk je dus graag video’s of gebruik je veel Facetime dan is deze houder ideaal in gebruik.

Mini bureaustandaard

De bureaustandaard ziet er echt prachtig uit maar gelukkig heeft Mobile Fun in het pakket ook nog een mini bureaustandaard erbij geleverd. Deze houder is bijzonder klein en kan je overal meenemen. Hij maakt gebruik van een zuignap die je aan de achterkant van de iPhone hecht.  Op die manier kan je de iPhone in een liggende of staande houding zetten.

Case

De case is een stijlvolle beschermhoes. De kleur hiervan is afhankelijk of je het zwarte of het witte pakket bestelt. De case kan je eenvoudig rondom de iPhone 5 doen. Het beschermt de zijkanten en de achterkant volledig. De mute-schakelaar en de Lightning connector zijn gelukkig gewoon bereikbaar zonder de hoes te verwijderen. Je hoeft de hoes helemaal niet te verwijderen om zowel de mobiele als de trendy bureaustandaard te gebruiken.

Om het pakket volledig te maken zitter er ook 5 MFX Screen Protectors bij. Deze protectors zorgen ervoor dat je scherm krasvrij blijft. De protectors hebben een kristalheldere weergave zodat je zo goed als niet merkt dat er een ‘klever’ op je scherm zit. In combinatie met de meegeleverde case heb je de ideale bescherming.

Screenprotector

Mobile Fun heeft al tal van accessoires voor de iPhone 5. Je kan deze allemaal hier bekijken. Bovendien hebben we voor al onze lezers een kortingscode zodat de levering door Mobile Fun gratis zal zijn. Hiervoor hoef je enkel de kortingscode ‘’ in te vullen bij je bestelling. Dat is reden te meer om de website van Mobile Fun eens te bekijken. De kortingscode is geldig tot en met woensdag 24 oktober.

Ter ere van de opening van een Belgische afdeling van Mobile Fun mogen wij van hen een pakket van ‘The Ultimate iPhone 5 Accessory Pack‘ verloten onder onze bezoekers.

MobileFun

Deelnemen is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat je onze pagina op de Facebook leuk vindt en deel dit artikel met al je vrienden. Vul nadien het onderstaande formulier in.

Hierdoor maak je automatisch kans. Deelnemen kan tot woensdag 24 oktober 21:00u. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

De wedstrijd is afgelopen.
Tags: , , , ,

One Response to Review en wedstrijd: The Ultimate iPhone 5 Accessory Pack

  1. Vincent 18 oktober 2012 at 16:35

    Weer een leuke wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten