Revisie in aantocht voor de iPad?

Geschreven door  | 10 oktober 2012 | Categorie: iPad

iPadsVolgens The Guardian gaat Apple de nieuwe iPad voorzien van een kleine revisie.

Door enkele verbeteringen door te voeren zal de iPad voorzien worden van 4G technologie dat eindelijk ook in Europa zal werken. De iPad zal hiervoor dezelfde 4G-chip gebruiken zoals in de iPhone 5.

Uiteraard zal bij deze revisie ook de Lightning connector zijn toetreding kennen bij de iPad. Apple heeft met de komst van de iPhone 5 de 30-pins connector vervangen door Lightning. De oude connector werd zo’n 10 jaar gebruikt voor de iPods, iPhones en iPads maar belemmerde Apple om hun toestellen steeds kleiner en dunner te maken.

Ook de iPad mini blijft voor geruchten zorgen. Volgens het rapport zal deze enkel beschikbaar zijn met Wi-FI en is er geen mogelijkheid om deze te voorzien van mobiel internet via 3G/4G. We hebben deze geruchten al eerder gehoord maar toch hebben we ooit een foto gezien van een productiemodel van de iPad mini waarbij de nodige uitsparing voor 3G/4G technologie voorzien was. Het blijft dus nog even afwachten tot Apple het toestel officieel voorstelt.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten