Screenshots Google Maps voor iOS gelekt

Geschreven door  | 15 oktober 2012 | Categorie: iOS apps

Google MapsDe kaartenapplicatie van Apple die standaard wordt meegeleverd met iOS 6 heeft al wat kritiek gekregen.

Sommige plaatsen kloppen niet, gegevens ontbreken,… Ondertussen werkt Apple wel aan verbeteringen en begint dat stilaan zichtbaar te worden.

Toch zouden veel gebruikers terug graag Google Maps gebruiken totdat Apple hun kaartenapplicatie op punt heeft. Google heeft hun mobiele website zodanig aangepast dat deze perfect werkt op iOS, zelfs met Street View. Maar het bedrijf werkt ondertussen hard aan een eigen app van Google Maps voor iOS.

Ontwikkelaar Ben Guild van de App Map heeft enkele screenshots van Google Maps voor iOS gepubliceerd. Momenteel is de versie nog in een alpha test en bevat het nog veel fouten. Google Maps voor iOS zal vector georiënteerd zijn, net zoals de applicatie van Apple. Verder kan je de kaart met twee vingers draaien en zal er ondersteuning zijn voor het nieuwe scherm van de iPhone 5.

Het is niet bekend wanneer Google de app wilt uitbrengen maar de kans is reëel dat dit nog tegen het einde van het jaar is.

Google Maps voor iOS

Google Maps voor iOS
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten