Staar je niet blind op gelekte prijzen iPad mini

Geschreven door  | 16 oktober 2012 | Categorie: iPad

iPad mini prijzenOm de iPad mini in het nieuws te houden gebeurde er gisteren iets opmerkelijk. In een Duitse Media Markt bleek in het voorraadsysteem diverse modellen en prijzen te staan van de iPad mini.

In de gegevens kan je afleiden dat de iPad mini beschikbaar zal zijn in 4 verschillende opslaggrootes: 8, 16, 32 en 64 GB. Verder heb je de keuze uit enkel een Wi-Fi model of ook met mobiel internet. Wie had gehoopt dat de iPad mini in diverse kleuren beschikbaar zou zijn heeft spijtig genoeg enkel de keuze uit 2 kleuren. De goedkoopste iPad met enkel Wi-Fi en 8 GB opslagcapaciteit heb je al voor 249 Euro.

Of toch niet?

Het gerucht over deze prijzen is een compleet eigen leven gaan leiden. Diverse Apple-sites namen het nieuws snel over maar in werkelijkheid blijkt dat we dit nieuwsfeit met een korreltje zout moeten nemen.

De artikelnummers bij Media Markt zijn overal hetzelfde en een insider bij een Belgische afdeling liet ons weten dat er iets niet klopt. Ondanks dit zijn de gegevens wel terug te vinden in het systeem van zowel Media Markt als Saturn maar elke medewerker kan aan deze lijst en deze eventueel zelf aanpassen.

Het gebeurt ook wel vaker dat er al op voorhand in het systeem plaatsen worden gereserveerd voor nieuwe producten.

Hoe dan ook het blijft nog even wachten tot Apple de iPad mini zelf voorstelt.

iPad mini prijzen


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten