Tim Cook beloont Apple team met 3 extra vakantiedagen

Geschreven door  | 2 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws

Tim CookTim Cook heeft een bericht naar al zijn medewerkers gestuurd. Ook al is het jaar nog niet volledig voorbij, toch kijkt de topman nu al terug op een nieuw succesvol jaar.

Hij bedankt alle medewerkers voor dit succesvol jaar dat dankzij hun harde werk tot stand is kunnen komen. Als beloning krijgen ze allemaal 3 betaalde vakantiedagen zodat ze de ganse week van Thanksgiving met hun familie kunnen doorbrengen.

Dit jaar valt Thanksgiving op donderdag 22 november. Alle medewerkers krijgen dus op 19, 20 en 21 november extra betaald verlof.

Verschillende Apple afdelingen zullen die week gesloten worden. Enkel het winkelpersoneel zou wel moeten werken zodat klanten toch kunnen worden geholpen. Zij zouden wel met hun directe chef afspraken kunnen maken om deze drie extra betaalde dagen op een later tijdsstip te nemen.

Team,

Apple is having another incredibly successful year, thanks to all of the hard work by you and your teams. Your focus and dedication to making the best products on earth is what makes Apple such an incredible place.

In a little over six months we’ve launched outstanding new products in each of our major categories, starting with the new iPad this spring. The response was incredible, and continued to show Apple’s unrivaled leadership in this post-PC era. Over the summer we introduced the radically thin and light 15″ MacBook Pro with Retina display, and shipped Mountain Lion, the fastest-selling update to OS X ever. Today, iPhone 5 is taking the world by storm. And in the next few weeks we’ll ship the new iPod touch and completely redesigned iPod nano with innovative designs that our customers are going to love this holiday season.

To recognize the efforts that made this amazing year possible, I’m happy to announce that we’re extending the Thanksgiving holiday once again this year. We will shut down with pay on November 19, 20 and 21 so our teams can spend the whole week with their loved ones.

Retail and some other teams will need to work that week so we can continue to serve our customers, but please check with your manager about taking time off at a later date. Our international teams will also get an extra three days off during this quarter, scheduled at a time that’s best for them. Details will be available on AppleWeb.

Thank you for everything you do for Apple and please enjoy this much deserved break.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten