Verhoogde productie van iPhone 5 dankzij extra Foxconn fabriek

Geschreven door  | 12 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Tim Cook bezoekt FoxconnAnalisten in Hong Kong beweren dat Apple aan Foxconn heeft gevraagd om meer fabrieken in te schakelen voor de productie van de iPhone 5.

Voorlopig werkt enkel het dochterbedrijf Foxconn Technology van Hon Hai Precision aan de iPhone 5 maar binnenkort zou een tweede dochterbedrijf Foxconn International Holdings ook met de productie hiervan starten.

De vraag van Apple om een extra Foxconn fabriek aan het werk te zetten is goed nieuws voor Foxconn. Analisten van Daiwa Capital Markets verwachtten dat hierdoor de omzet bij Foxconn International Holdings met 30 procent gaat toenemen.

Het is niet bekend of Apple meerdere fabrieken aan het werk wil zetten om de productie van de iPhone te blijven garanderen of te verhogen. Eerder waren er al enkele problemen en stakingen bij de Foxconn afdeling waar de iPhone 5 geproduceerd wordt.
Tags: , , , ,

One Response to Verhoogde productie van iPhone 5 dankzij extra Foxconn fabriek

  1. Pingback: Mobiel webgebruik Apple iPhone 5 fors hoger dan Samsung Galaxy S III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten