Vintique is app van de week

Geschreven door  | 19 oktober 2012 | Categorie: iOS apps

VintiqueDeze week heeft Apple Vintique uitgekozen als App van de week. Daardoor is gans de week de applicatie gratis te downloaden.

Foto liefhebbers zullen zeker en vast deze app weten te appreciëren. De app bevat tal van filters waarmee je de foto’s een oud effect kan geven. De helderheid, verzadiging, contrast, gamma,… zijn uiteraard ook eenvoudig te wijzigen.

Zelfs randen rond je foto toevoegen is geen probleem. Of wat dacht je van slechts 19 soorten vignetteringen? Kortom deze app bevat alles om je foto een oude look te geven. Zelfs het grotere scherm van de iPhone 5 wordt volledig benut.

Download: Vintique (iPhone, iPod Touch en iPad)
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten