Voormalig MobileMe gebruikers krijgen opnieuw extra jaar met verhoogde opslagcapaciteit

Geschreven door  | 6 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws, iCloud

MobileMe iCloudAls je vroeger de betaalde dienst MobileMe van Apple gebruikte dan werd je account overgezet naar een gratis iCloud account.

Om tegemoet te komen op financieel gebied kreeg je van Apple tijdelijk een opslagcapaciteit in de iCloud van 25 GB of meer in plaats van de gebruikelijke 5 GB.

Deze tegemoetkoming was echter maar tijdelijk. Oorspronkelijk eindigde deze op 30 juni 2012 maar in mei van dit jaar besloot Apple om dit te verlengen naar 30 september 2012.

Maar opnieuw gaat Apple deze tegemoetkoming verlengen voor één jaar. Afhankelijk van het abonnement dat genomen was op MobileMe verkrijg je 10 GB, 20 GB of zelfs 50 GB extra opslagcapaciteit in de iCloud tot en met 30 september 2013. Apple stuurt elke gebruiker een email met de melding dat de iCloud-opslag gratis is uitgebreid.

Beste xxx,

Toen u uw MobileMe-account naar iCloud overzette, hebben we u een gratis opslag-upgrade gegeven – meer dan de standaard 5 GB die u bij een iCloud-account krijgt – om u te helpen met de overstap. Oorspronkelijk zou de upgrade op 30 september 2012 komen te vervallen.

Als dank aan onze voor voormalige MobileMe-leden, blijven wij een jaar lang deze gratis upgrade voor opslagruimte aanbieden tot 30 september 2013. U hoeft verder niets te doen. Leest u voor de volledig informatie dit artikel.

Nogmaals bedankt dat u iCloud gebruikt,

Het iCloud-team


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten