Zelfs in hoger beroep vindt de rechter dat Samsung niet cool is

Geschreven door  | 18 oktober 2012 | Categorie: Apple nieuws

Copycat SamsungDe patentenoorlog tussen Apple en Samsung gaat maar verder. De strijd wikkelt zich al in tal van landen waar dan ook nog elke rechter zijn eigen voorkeur heeft.

Zo besliste de Britse rechter Colin Birss de voorbije zomer nog dat de Samsung Tablets helemaal niet zo cool zijn als de Apple iPad. Maar zag niet echt in dat Samsung het design heeft gekopieerd.

De rechter besliste daardoor dat Apple gedurende zes maanden een mededeling moet doen dat Samsung het design niet heeft gekopieerd. Apple moet in de tekst refereren naar deze gerechtelijke uitspraak. Meer zelfs nog, Apple moet deze mededeling ook doen in diverse Britse kranten en tijdschriften.

Uiteraard ging Apple in hoger beroep tegen deze uitspraak. Maar de BBC meldt dat de Britse rechter in hoger beroep geoordeeld heeft dat de uitsprak ongewijzigd blijft. Hierdoor moet Apple de nodige mededeling doen dat Samsung niet zou kopiëren.

We zijn benieuwd hoe innovatief het reclame team bij Apple de komende weken zal zijn.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten