Zo ziet de iPad mini eruit

Geschreven door  | 3 oktober 2012 | Categorie: iPad

iPad miniDe geruchten over de iPad mini blijven maar komen.

Volgens al deze geruchten zou de iPad mini al in productie zijn en over exact 1 week zou Apple de pers uitnodigingen voor een voorstelling hiervan.

Maar daar stoppen de geruchten helemaal niet. Sharp zou op een CEATEC beurs een 7 inch scherm hebben laten zien dat werkt volgens de IGZO-techniek. IGZO staat voor Indium, Gallium, Zinc en Oxide. Dergelijke schermen hebben een hogere resolutie maar zijn bovendien ook veel energiezuiniger tot wel 90 procent.

Het is de eerste keer dat Sharp dergelijke schermen toonde. Er bestonden al langer geruchten dat Apple schermen met die technologie zou gebruiken voor de iPad mini.

Ook de website UkrainianiPhone heeft nieuwe foto’s van de iPad mini of een mock-up hiervan. De foto’s tonen een zwarte iPad in plaats van de bekende grijze achterkant. Het materiaal zou nog steeds aluminium zijn.

Op de foto’s kan je ook merken dat de iPad mini voorzien kan worden voor het  gebruik van mobiele datanetwerken. Eerst werd er gedacht dat de iPad mini deze mogelijkheid niet zou krijgen om kosten te besparen.

iPad mini
Tags: , ,

2 Responses to Zo ziet de iPad mini eruit

  1. Pingback: Brian White: De productie van de iPad mini is niet makkelijk | Appleweetjes

  2. Pingback: Revisie in aantocht voor de iPad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten