Proximus 4G volgende week actief voor iPhone 5

Geschreven door  | 24 januari 2013 | Categorie: iPhone

Tijdens de voorstelling van hun eerste kwartaalcijfers liet CEO Tim Cook ook nog weten dat ze volgende week de ondersteuning van LTE (4G) verder gaan uitbreiden met 36 telecom-operatoren.

Welke netwerken precies deze ondersteuning gaan krijgen liet Tim Cook in het midden. Hij benadrukt wel dat deze netwerken zich bevinden in landen waar er voorlopig helemaal nog geen ondersteuning is voor 4G.

Proximus gebruikers kunnen verwachten dat met de uitrol van deze ondersteuning  4G actief gaat worden op hun iPhone 5. Voorlopig heeft enkel de iPad mini voorzien van iOS 6.0.2 toegang tot het 4G netwerk van Proximus.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten