Review: SwitchEasy Canvas Case voor iPad mini

Geschreven door  | 8 januari 2013 | Categorie: iPad

SwitchEasy Canvas CaseDe SwitchEasy Case bestaat al ruime tijd voor de iPad maar het was nog even wachten op het model voor de iPad mini.

Je kunt tegenwoordig overal terecht voor iPad mini hoesjes, maar dankzij DressMyTablet.nl konden we de SwitchEasy Canvas Mini uitvoerig testen. We zijn behoorlijk onder de indruk van het mooie design en de perfecte afwerking van deze case.

Net zoals het grotere broertje is de mini case vervaardigd van een water- en krasbestendige polycarbonaat. Zelfs de binnenkant is met een voering gemaakt van microvezel zodat de iPad mini optimaal beschermt wordt tegen krassen. Meer zelfs dankzij het supersterke polycarbonaat blijft je iPad mini beschermt als je deze per ongeluk laat vallen.

 

SwitchEasy Canvas Case

De iPad mini klik je eenvoudig in de case waarna deze gewoon vastzit zoals je verwacht. Meer is er niet aan om deze case te gebruiken. Dankzij de handige uitsparingen blijft de camera, de Lighting connector en de geluidschakelaar goed toegankelijk. De case heeft een aparte knop voor de sluimer- en volumeknoppen. Hierdoor voelt het geheel beter aan en zijn deze knoppen ook nog eens beschermt.

SwitchEasy Canvas Case

SwitchEasy doet zijn naam eer aan door extra protectors erbij te leveren. Met behulp van deze protectors kan je Lightning connector en de hoofdtelefoon ingang ook beschermen tegen vuil en stof. Gelukkig worden er twee exemplaren van elk erbij geleverd voor het geval je er ooit één moest kwijt geraken.

SwitchEasy Canvas Case SwitchEasy Canvas Case

De SwitchEasy Canvas Case zorgt niet enkel voor een optimale bescherming van je iPad mini maar zorgt er ook voor dat je een handige standaard functie erbij krijgt. In een handomdraai zet je de iPad mini in een rechte stand waarbij je zelf de kijkhoek kan bepalen. Dit is een ideale situatie voor het bekijken van foto’s en video’s. Vooral het feit dat je met deze case je kijkhoek kan bepalen is een leuke aanvulling.

SwitchEasy Canvas Case

De Canvas Case biedt uiteraard ook de ondersteuning voor de aan/uit functie van de iPad mini. Wanneer je dus de beschermhoes opent zal de iPad mini meteen klaarstaan voor gebruik. Sluit je de beschermhoes dan zal de iPad mini automatische in de sluimerstand gaan.

Ook aan het scherm heeft SwitchEasy gedacht. Bij deze Canvas Case leveren ze ook nog een screen protector. Met behulp van het bijgeleverde microviber stofdoekje en de squegee heb je alles om aan de slag te gaan om de screen protector op je scherm aan te brengen.

SwitchEasy Canvas Case

Tijdens het gebruik van de iPad mini zit de flap van deze case niet in de weg. Je kan deze gewoon omplooien en het heeft geen storende factor. Integendeel, doordat de case is voorzien van een microviber voering voelt het geheel zelfs aangenaam aan.

Kortom de SwitchEasy Canvas Case zorgt voor een optimale bescherming van je iPad mini. DressMyTablet heeft de case op voorraad en je hebt de keuze uit 5 verschillende kleuren.
Meer informatie vind je op DressMyTablet.nl
One Response to Review: SwitchEasy Canvas Case voor iPad mini

  1. Derk 9 januari 2013 at 03:09

    Mooie case! Goede kansmaker als ik mijn iPad mini ontvang volgende week. Op sommige foto’s lijkt het canvas aan de buitenkant wat rose, maar dat komt denk ik door de flits?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten