Ideeën voor Mobile Vikings om de groei te stimuleren

Geschreven door  | 20 februari 2013 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag. Bovendien bellen Mobile Vikings gebruikers elke dag een uur lang gratis naar elkander.

Bij de start in 2009 kende Mobile Vikings een explosieve groei en was het vooral populair bij studenten. Ondertussen is de gebruikersgroep geëvolueerd naar alle lagen van de bevolking. Mobile Vikings had en heeft een zeer interessant aanbod vooral bij de gebruikersgroep die graag het mobiel internet op zak heeft.

Maar ondertussen staat de concurrentie niet stil. Mobistar, Proximus, Base en de andere virtuele mobiele operatoren hebben ondertussen een aanbod dat bijna gelijkwaardig is aan Mobile Vikings. Hoog tijd voor nieuwe ideeën om het Mobile Vikings aanbod opnieuw interessanter te maken dan de concurrentie:

1) Lanceer een pre-paid databundel. Extra data aankopen rechtstreeks van je resterende belkrediet

2) Verhoog het aantal gratis SMS’en

3) Verlaag de prijs van het data-only pakket. In vergelijking met de Full-option is deze veel te duur en krijg je extra beperkingen, zoals geen dataroaming

4) Verleng de geldigheidsduur van het data-only pakket van 1 maand naar bijvoorbeeld 3 maanden

5) Blijvende dataroaming in Nederland. Momenteel loopt deze actie tot 13 maart 2013. Of misschien is het mogelijk om een deel van je data gratis te gebruiken in gans Europa. Net zoals bij Generation Connect (Proximus) mogelijk is.

6) 1 surfvolume voor je smartphone en tablet

7) bij elke herlading een leuk Viking-spel om een extra bonus of prijs te winnen. Net zoals het Play & Gold spel bij Proximus

Welke optie lijkt voor  jouw het beste? Of heb je nog beter ideeën? Laat het ons weten!
2 Responses to Ideeën voor Mobile Vikings om de groei te stimuleren

  1. Dorien Aerts 20 februari 2013 at 09:46

    Bedankt voor de tips. Benieuwd of er nog meer gaan komen in de comments 🙂

  2. Liesbeth 25 maart 2013 at 08:45

    Het idee van een extra pre-paid databundel zie ik zeker wel zitten. Als ik me niet vergis kan je dit nu al met Generation Connect van Proximus. Het zou niet meer dan logisch zijn dat MV zoiets ook aanbiedt.
    zoals het artikel aangeeft moeten ze toch met nieuwe ideeën afkomen aangezien hun teller van het aantal leden blijft staan. Spijtig dat het gratis dataroaming met Nederland is gestopt. Dit had anders wel iets geweest om zich te distantiëren met de andere operatoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten