iPhone 5 gebruikers klagen over traag Proximus netwerk

Geschreven door  | 9 februari 2013 | Categorie: iPhone

Traag proximus netwerkHet lijkt wat vreemd maar veel iPhone 5 gebruikers klagen over een slecht presterend Proximus netwerk. iPhone 5 gebruikers krijgen de indruk dat na enige tijd hun snelheid wordt beperkt.

Nadat de verbinding wordt gemaakt met het Proximus netwerk zijn download-snelheden over 3G van 700 a 800 kB/s geen uitzondering. Maar na verloop van tijd zijn de ping-resultaten 3x zo slecht en lijkt het alsof de verbindingssnelheid wordt beperkt. De download snelheid ligt gemiddeld rond de 70 kB/s. Het spreekt voor zich dat de upload-snelheid ook drastisch naar beneden is gegaan.

De enige oplossing is om de iPhone 5 even in de vliegtuigmodus te zetten. Daarna zoekt deze opnieuw het netwerk en zijn de snelheden terug zoals het hoort.

Het probleem bij het Proximus netwerk komt enkel voor bij iPhone 5 gebruikers. Ook de nieuwste iOS 6.1 brengt helaas geen oplossing voor het probleem.

Ervaar jij ook problemen met het Proximus netwerk en je iPhone 5? Laat het ons weten!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten