Verblijven in een hightech hotel

Geschreven door  | 8 februari 2013 | Categorie: Apple nieuws

Vandaag de dag is een simpele minibar of een digitale kaart in plaats van een sleutel niet meer genoeg. Hightech hotels, hotels met de laatste technische snufjes, zijn sterk in opkomst. Van iPhones die dienen als deuropener tot elektronische klimaatregeling en gekleurde ruimteverlichting. En ook op het gebied van technische must-haves zijn de hightech hotels uitgerust met tablets, flatscreens en 3D-gameconsoles. Alles om de gast helemaal thuis te laten voelen.

Hotel.info, de gratis onlinehotelreserveringsservice voor meer dan 210.000 hotels wereldwijd, presenteert in onderstaande infographic de meest originele, leuke en innoverende hightech hotels die vandaag al gebruik maken van de techniek van morgen.

Infographic hightech hotel
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten