Bestanden definitief verwijderen uit Dropbox

Geschreven door  | 2 maart 2013 | Categorie: Appletips

Bron: Appletips.nl

dropbox-iconEerder deze week schreven we al over de gratis ‘back-up’ functie in Dropbox. Dit wil zeggen dat alle verwijderde bestanden 30 dagen lang worden bewaard op een server van Dropbox. Het voordeel hiervan is dat je wanneer je perongeluk een bestand verwijderd, deze altijd (binnen de 30 dagen) opnieuw kunt raadplegen en herstellen.

Op deze manier blijft dus een bestand bewaard. Wanneer je op welke reden dan ook liever het bestand permanent wilt verwijderen in Dropbox, dien je onderstaande procedure uit te voeren. (…)

Lees verder: Bestanden definitief verwijderen uit Dropbox


Appletips – Wesley Fabry

permalink – tags: , , ,

Lees verder…





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten