Contactpersonen synchroniseren met Dropbox

Geschreven door  | 13 maart 2013 | Categorie: Appletips

Bron: Appletips.nl

dropbox-iconWanneer je gebruik maakt van iCloud worden allerlei gegevens (zoals je contactpersonen gesynchroniseerd) met al je apparaten. Wanneer je echter een contactpersoon (per ongeluk) verwijderd ben je hem helaas voorgoed kwijt, er is geen rectoren optie.

Wanneer je gebruik maakt van Time Machine heb je in een mum van tijd de gegevens weer terug. Als je geen gebruik maakt van Time Machine, maar wel een Dropbox account bezit dan kun je deze gebruiken om een back-up van je volledige adresboek te maken. (…)

Lees verder: Contactpersonen synchroniseren met Dropbox


Appletips – Wesley Fabry

permalink – tags: , , ,

Lees verder…





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten