iOS 7 concept video

Geschreven door  | 28 maart 2013 | Categorie: Apple

Het is nog behoorlijk stil rondom de opvolger van iOS. Hoogstwaarschijnlijk zullen we de eerste weetjes te weten komen op de ontwikkelaarsconferentie WWDC dat dit jaar begint van 10 tot 15 juni. Maar dat weerhoudt sommige niet om allerlei ideeën voor het nieuwe iOS al in een conceptvideo te steken. Kijk je mee?


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten