Vanavond Special Event Apple TV (1 april-grap)

Geschreven door  | 1 april 2013 | Categorie: Apple TV

iTVHet zat eraan te komen maar vandaag verrast Apple vriend en vijand om vanavond 19u (onze tijd) een special event te houden rond de Apple Televisie.

Geruchten dat Apple werkt aan een Apple Televisie zijn al een tijdje bezig en werden nog versterkt door het biografie boek van Steve Jobs. Daarin staat te lezen dat Steve Jobs had ontdekt hoe hij de TV-markt kon verbeteren. “I finally cracked it” waren de woorden die hij hiervoor gebruikte.

Sindsdien zijn er verschillende geruchten over deze Apple televisie de wereld ingegaan. Apple zou volgens sommige eind vorig jaar begonnen zijn met de productie hiervan. Nadien zou een zogenaamde Apple medewerker uit de biecht geklapt hebben en zou er een 42 en 50 inch versie komen van de Apple televisie.

Maar vandaag is het zover en Apple lanceerde net een persbericht dat ze vanavond een Special Event hierover houden. Wij houden jullie op de hoogte en zullen zelfs een live-verslaggeving houden.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten