Hoe de iPad de levens van mensen kunnen veranderen

Geschreven door  | 13 juni 2013 | Categorie: Apple

Apple heeft een 10 minuten durende advertentie uitgebracht waarin ze tonen hoe apps de levens van mensen kunnen veranderen. In de video worden 4 apps uitgelicht en kan je merken hoe drastisch ze sommige levens hebben verandert van mensen.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten